26 Ekim 2013 Cumartesi

Lilakutu Ekim 2013 Keşif Kutusu

Merhaba kuzular,

Biraz geç kaldım ama ben de ilk kez sahibi olduğum lilakutu keşif kutumdam bahsetmek istiyorum sizlere.

Lilakutu tarafından Ekim ayı keşif kutusunun 22 Ekim tarihinde kargoya verileceği duyurulmuştu. Kargo 24 Ekim' de bana ulaştı. Kutu tasarımını ve gösterilmiş olan özeni çok beğendim.


Kutunun rengine bayıldım, tam bana göre ;)


Ve işte kutunun içindekiler:



Ayrıntılı olarak incelendiğinde:

1) Tony & Guy-Deniz Suyu Etkili Şekillendirici Sprey: Saçları şekillendirir, dolgunluk ve hacim verir, belirgin, dalgalı ve doğal bir görünüm yaratır. Her saç tipi için uygundur.

Güzel bir ürün, ama benim saçlarım ince telli ve pırasa kıvamında olduğu için saç spreyi pek tercih etmiyorum, ama hacim verme vaadini göz önüne alarak deneyip yorumlarımı paylaşacağım.

2) NYX-Doll Eye Black Mascara Volume: Kirpikleri daha dolgun gösterir.

Bu markanın hiçbir ürününü daha önce kullanmadım. Ama dolgun gösteren maskara tam bana göre, denyipyormlarımı paylaşacağım.

3) Cyrene-Lavanta-Nane Şampuan & Saç Kremi: Şampuan, saç tellerini ve saç derisini zararlı kimyasallar olmadan hassas bir biçimde temizler, nemlendirir, organik shea butter ve aleo verra içerir. Saç kremiyse ipeksi dokunuş ve kolay taranma sağlar.

Bu markanın da henüz hiçbir ürününü denemedim. Kimyassal içermemesi çok iyi. Henüz 'işte bu benim şampuanım' dediğim bir ürünle karşılaşmadığım için deneyeceğim. Saç kremi kullanmamaya çalışıyorum, saçlarımı çok ağırlaştırıyor, ama tabiki bu ürünü de deneyeceğim.

4) Natura House-Pura naatura Yüz Temizleme Jeli: Karma ciltlerin günlük temizlenmesi için kullanılan hassas temizleyici, cildin canlı, yumuşak ve zinde kalmasını sağlar. Parabenler, parafinler, silikonlar, SLES, SLS, vazelin, mineral yağlar, boyalar içermez.

Sadece içermedikleri için bile kullanılabilecek bir ürün. Deneyip yorumlarımı paylaşacağım.

5) Nuhi- Paris EDT: Erkeklerr için mutlak, baharatlı, doğuya özgü, ahşap dokunuşa sahip parfüm.

Hemen erkek arkadaşımda denedim, ikimizde çok beğendik. Orjinal boyunu almayı düşünüyorum, hediye olarak ;)

6) Akileine- Ayak Bakım Ürünleri: Glamour & Comfort Balm ve Cicaleine Balm benim kutumdan çıkanlar. 

Bu ürünleri deneyip, yorumlarımı paylaşacağım.

7) Pangea- Cilt Bakım Ürünleri: Yüz maskesi- Japon Matcha Çayı ve Acai Çileği & Kurt Üzümü, Yüz için Scrub- Mısır Sardunyası ile Adzuki Fasulyesi & Kızılcık, Göz Kremi- Türk Gülü & Beyaz Çay, Dengeleme Yağı - Himalaya Sardunyası & Nar

Bu ürünlerin hepsini zevkle deneyeceğim, umarım işe yarayanlar çıkacaktır.

8) Pastel- Super Star Bayan Parfümü: Bu ürün gönderilen listede yok ama kutumdan çıktığı için bahsetmem gerek. Hemen denedim ama açıkçası çok hoşuma gitmedi. Ama lilakutuya teşekkürler :))

Sadece 19 liraya bu kadar çok ürünün testerlarıyla beni buluşturduğu için Lilakutu' ya çok teşekkürler..


4 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ürünlerinizi, toni&guy'dan memnun kalacağınızı düşünüyorum zira benim çok severek kullandığım bir ürün :))

Unknown dedi ki...

merhaba canım, teşekkür ederim. valla tony & guy şampuanlarından kullanıp memnun kaldım, inşallah bunu da beğenirim.

ilke Çevik dedi ki...

19 tllik bir kutudan bu kadar güzel şeyler çıkması. bende bu ay ilk kez aldım. Çok mutlu etti bu kutu beni. 8 kasım ı heyecanla bekliyorum =))) Bugun blogumda videolu olarak paylaştım bende kutumu (:

Unknown dedi ki...

aynı şeyleri düşünüyorum ben de :) 19 lirayı nelere vermiyoruzki :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...