11 Ekim 2013 Cuma

Film: İtiraf - Zeki Demirkubuz


Merhabalar,

Artık cuma günleri izinliyim ve hedefim biriktirmiş olduğum bütün filmleri ve dizileri bitirmek :)

Bugün Zeki Demirkubuz' un İtiraf filmini izledim.

Zeki Demirkubuz, filmlerinde az da olsa kendini göstermeyi seviyor. Bu filmde de küçük bir sahnede karşılaşacaksınız.


Taner Birsel ve Başak Köklükaya başrolleri paylşıyor. İkisi de kesinlikle çok başarılı oyuncular. Bu filmde de muhteşem oyunculuklar sergilemişler.

Hikaye çok çarpıcı: Zengin ve başarılı bir mühendis olan Harun, karısının kendisini aldattığını öğrenir. Önce bu durumla yüzleşmeyip, bildiklerini karısına söylemez. Zaman ağır ve acele geçmekte ve belirsizlik dayanılır gibi değildir. Sonunda karısına herşeyi itiraf ettirmeye karar verdiğinde uzun bir gece başlar. Yedi yıldır evli olan karı-koca, insan olmanın karanlığında ilerledikçe, kimin kim olduğu tanınmaz hale gelir. Yalvarmalar şiddete, gözyaşları çığlıklara karışır.

"İtiraf" aşk, ihanet, merhamet temaları üzerine soluk kesici bir yapıt. Alin Taşçıyan/Milliyet

4 yorum:

Culturella dedi ki...

Zeki Demirkubuz filmi hiç izlemedim. Halbuki kendisini çok severim. Kendisiyle yapılan pekçok röportajını da okumuşumdur. İntikam filmiyle başlayabilirim seyir keyfine :)

Adsız dedi ki...

Zeki Demirkubuzun filmleri buram buram yaşanmışlık kokar ve iz bırakırlar. Hani tadı damağında kalır derler ya öyle akıldan çıkmayan sahnelere imza atar, bunu dramla, aşkla yapan ender insanlardandır. Eğer izlemediyseniz "Kader" ve "Masumiyet" filmlerini de bir izleyin derim.

Unknown dedi ki...

bütün filmlerini tavsiye edebilirim, hepsi birbirinden güzel :)

Unknown dedi ki...

aynen canım, filmi izlerken sen de yaşarsın, bir başkadır yani..son filmi hariç hepsini izledim, ara sıra tekrardan izlediklerim de oluyor tabi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...