23 Eylül 2013 Pazartesi

Gratis Alışverişim -2

Merhabalar,

İşyerime yakın bir yer Gratis açıldı, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)) ama gidip alışveriş yapmayı iyi bildim :))

Bakalım neler almışım :)


Resimdeki parlamalar için kusura bakmayın. Ürünleri hemen açıp kullanmaya çok heveslendiğim için ambalajları dağılmadan alelacele çektim fotoğrafı :)

Balm Shelter: Balm Shelter hakkında o kadar güzel yorumlar okudumki, benim niye yok diye uykularım kaçtı :) makyaj yapmaya yeni başlayan biri olarak tam bana göre bir ürün olduğunu düşünüyorum. Hem Spf 18, hem nemlendirici, hem de az da olsa kapatıcı özelliğe sahip. Kullandıktan sonra ayrıntılı yazısını yazmayı düşündüğüm ürünlerden.

Ecotools 6 parça yeni başlayanlar için fırça seti: evet yine okuduğum sayfalarca bilgilerden öğrendiğim şey makyajın olmazsa olmazı fırçalar. Yeni başladığım için alışma sürecimde fırçaya çok para vermek istemedim ve bunları aldım. Umarım memnun kalırım ve sizleri de bilgilendiririm..

Oil Control Tissue (Yağ Emici Mendil) : Bu ürünü Gratis' te her gördüğümde almak almamak arasında gidip geliyordum ve nihayet almaya karar verdim. İyiki almışım. Derhal bir tane kullandım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Eğer benim gibi çabuk yağlanan bir cilde sahipseniz çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir ürün olacak bu. Küçük mendilleri yüzünüze çok bastırmadan tampon yaparak uyguluyorsunuz ve sonuç mükemmel, anında parlamayan, mat bir görüntü elde ediyorsunuz. Daha ilk kullanımdan favori listeme girmiş bulunuyor.

Helen Harper günlük ped: bu ürünü yaptığım alışveriş sonucunda 2 liraya düştüğü için aldım, normalde hep Orkid' in günlük ped' ini kullanırım, denemek için fırsat oldu.

2 yorum:

mervelil dedi ki...

Güle güle kullan canım :)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim canım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...