24 Eylül 2013 Salı

Bitenler #1

Okumaya bayıldığım bitenler yazılarından bir tane de ben yayınlayabilmek için bu ay var gücümle çalıştım :)) ve işte bitenler ve çöpe gidenler..

Bitenleri beğendiklerim, az beğendiklerim ve malesef kullanım süresi dolup ayrılmak zorunda olduklarım olarak üçe ayırdım.

Toplu halde bakmak istersek;

                 


Beğendiklerim ve elimdeki ürünler bitince bir daha bir daha alırım dediklerim :))

                 

Excipial Hydro: Bu ürünü ayak tırnaklarımdaki pütür pütür görüntüyü gidermesi için cilt doktoru vermişti. Ayak tırnaklarım için kullandım ve gerçekten faydasını gördüm. Daha sonra ürün hala bitmediği için vücut losyonu olarak kullandım. Ürün; su içinde yağ emülsiyonu. Cildimi çok güzel nemlendirdi, hiçbir şekilde yağlı bir his bırakmadı. Elimdeki ürünler bitince tekrar alacağım bir ürün.

Nivea SOS el kremi: Bu ürünü muhakkak hepimiz kullanmışızdır. Çantaya atmalık çok kullanışlı bir ürün, fazla söze gerek yok.

Şelale Aseton: Severek kullandım. Şimdi Parmex aseton aldım, sanırım bununla devam edeceğim, kokusu daha dayanılabilir.

Orkid günlük ped: Vazgeçilmezim ;)

Az beğendiklerim;

                         

Lancome Tonique Eclat: Temizlemesini beğendim, ama alkolü fazla geldi bana yüzümü çok hassaslaştırdı. Hem bu yüzden hem de fiyatı yüzünden bir daha almayacağım bir ürün. 

La Roche-Posay Effaclar Yüz temizleme jeli: Bu ürünü ilk aldığımda çok beğenmiştim, ama bir türlü bitmek bilmedi. Son 2 hafta artık temizlemiyormuş gibi geldi. Bir daha almam çok daha iyi ürünler var.

İpana 3 boyutlu beyazlık luxe: Dişlerimi gerçekten çok iyi beyazlattı. Ama diş hekimi olan bir arkadaşım bu tarz beyazlatıcı etkili diş macunlarının diş etlerine zarar verdiğini söyledi ve ben de diş etlerimde hassasiyet yaşadığım için bıraktım. Bir daha almam.

Çöpe gidenler;

                          

Flormar Quartz 005: Bu rengi çok seviyorum ama malesef tamamen kurumuş durumda. Zaten ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum :) bu durumda vedalaşmak en iyisi :)

Neutrogena dudak kremi: SPF 20 etkili bir dudak kremi. Çok başarılı bulduğum bir dudak kremi. Ama malesef kullanım süresi doldu.

Ben bu ay bunları bitirdim. Siz neler yaptınız, neler öneriyorsunuz?

4 yorum:

mervelil dedi ki...

Yenilere yer acılmış :) Bana da beklerim..

Unknown dedi ki...

evet bitirmeyi en çok yenileri gelecek diye seviyorum :) gelirim tabi :)

merve emhan dedi ki...

evidence mi var orda?? benim en sevdiğim kokulardan biri:)

Unknown dedi ki...

evet canım iyi yakalamışsın :) ben de resme ekleip yazıya eklememişim :) ben de çok severim bu kokuyu, keşke biraz daha kalıcı olsaydı ama :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...