28 Eylül 2013 Cumartesi

Yves Rocher Alışverişim- 1

Herkese merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde bahsettiğim göz altı kremi arayışım sırasında Yves Rocher' in internet sitesine yoluma düştü ve işte dayanamayıp aldıklarım:


Yves Rocher Purifying Shampoo: Yağlı saçlar için olan bu şampuanı şu an kullanıyorum ve çok da memnunun. Saçımı ağırlaştırmadan çok güzel temizliyor ve erken yağlanmayı da önlüyor. Şampuanı beğendiğim için yedeklemek için aldım.

Yves Rocher Hydra Vegetal Fresh Gel Undereye Bags: Gözaltı torbaları için nemlendirici bakım kremi. Bloglarda bu ürün hakkında iyi şeyler de okudum kötü şeylerde. Kendim deneyip göreyim dedim en iyisi. Fırsatım olunca ayrıntılı yazısını yazarım.

Yves Rocher Fresh Shower Gel: Aleo veralı duş jeli. Kokusunu beğendiğim için aldım. Tabi yves rocher' in ürünlerinin %99 organik olması da tercih sebebi oluyor.

Yves Rocher Pure System Blemish Corrector: Sivilce kurutucu ve kapatıcı bir ürün. Çok fazla sivilce sorunum olmuyor, sadece malum günlerde :) böyle zamanlarda bir kurtarıcım olsun istedim.

Ürünlerin altında görünen çanta Yves Rocher' in internet alışverişlerinde hediyesi. Hediye yazıyordu ama faturam geldiğinde 2.5 lira kesilmiş olduğunu gördüm. Ayrıca 3 tane de ürün örneği gönderiyorlar, toplam 5 seçenekten 3' ünü seçiyorsun. Ben 1 parfüm 2 krem örneği seçtim:)

Galiba artık kozmetik rejimine başlamam lazım, her tarafım oldu, hepsini bitirmem lazımmm :))

Sizler neler yapıyorsunuz? 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

güle güle kulan canım :)

Unknown dedi ki...

teşekkür ettim canım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...