26 Eylül 2013 Perşembe

Dizi: Dexter bitti :(

Günaydınlar,

8 sezondur severek izlediğim Dexter dizisi malesef bu hafta son bölümünü yayınladı. Son sezon (8. sezon) biraz beklentilerin altında olsa da yine de merakla izlettirdi kendini.



Dexter izleyip, üzerine kritik yapmak isteyenler buyrun gelin :)

Son bölüm hakkında çok fazla bilgi vermek istemiyorum, henüz izlemeyenler olabilir diye. Ama diyebilirimki hiç ama hiç güzel olmadı :(

Evet bir diziyi daha bitirmiş bulunmaktayım, dizi önerilerinizi bekliyorum kızlar..

Öpüldünüz :)


9 yorum:

Adsız dedi ki...

Dizi önerisi dedin beni benden aldın Mor Papyon.
Breaking Bad'i izlemediysen tavsiye ederim hemen başla.
Walkind Dead, Game of Thrones, Under The Dome benim severek seyrettiğim diziler.
Konularına bir göz atıp, 1-2 bölüm izleyebilirsin.

Sevgiler

mervelil dedi ki...

Son bölümü izleyemedim daha çatlicam artık :)Dexter gibi bi dizi daha sevebilir miyim bilmiyorum :( Keşke bitmeseydi bu gidişle 1.sezondan tekrar başlayacagım ...

Unknown dedi ki...

Breaking Bad' e başlamalıyı sanırım artık, herkes öneriyor :) walking dead ve game of thrones benim de izlediğim diziler.. böyle dizileri seviyorsan bence revolution' ı da izlemelisin :)

Unknown dedi ki...

aynen yaa, tam olarak hislerini paylaşıyorum :) biraz zaman geçsin, ben de düşünüyorum yeniden izlemeyi :) son bölümü izle de kritik yapalım :)

Shemellon dedi ki...

Çok üzgünüm sorma:( Ama son 4 dk bence saçma olmuş. Dexter intihar edip ölmeliydi. Başka bir hayata devam etmesi kötü olmuş.:) Kafada bitmedi .. İzleyeneler yorumumu okumasın.. Debra için üzgünüm valla,

Dip not: kelime doğrulayıcını kapatır mısın?

Unknown dedi ki...

aynen bence de Dexter ölmeliydi, o son dahne olmamalıydı :( üstelik Debra ölmüşken Dexter'ın yaşaması hak değil :)

Unknown dedi ki...

arkadaşlarım izliyo hepsi çok üzüldü Orphan Blackı tavsiye ederim hemde şittetle lütfen bi açıp inceleyin :) Game of Thrones Walkind Deadıde önerirdim ama izliyomuşşunuz :)

Unknown dedi ki...

hiçbiri dexter'ın yerini tutamaz :) tamam canım aldım tavsiyeni, sıraya ekledim :)

Culturella dedi ki...

Fringe ve Breaking Bad'i birlikte bitirmeye çalışıyorum. Neden bitirmeye çalışıyorum dedim, çünkü Fringe'te bir sezonda 20 küsur bölüm var :) Ama işin şakası bir yana, ikisi de aşmış diziler. Ama bittiğinde ilk işim Dexter'a başlamak. Buarada "The Vikings" dizisini de izlemediysen şiddetle öneririm. History Channel'in yayınlar da kötü olur mu :) Bir de unutmadan, tabiki "Black Mirror" :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...