14 Aralık 2013 Cumartesi

Son Zamanlarda Aldıklarım #2

Merhabalar canlarım,

Uzun zaman aradan sonra yepyeni bir postla aranızdayım. Yokluğumda çoğunlukla işle ilgili bir yoğunluğum vardı, şimdilik biraz daha rahatım, nefes aldım diyebilirim. Bu yoğunluk süresince yoğun stresinde etkisiyle kendimi kredi kartımı uzatırken bulduğum zamanlar az olmadı tabi :) O anlardan bazılarında sonradan aldığıma çok memnun olacağım şeyler almışım :))

Bakalım neler neler almışım :)


Resimleri çekerken yatağımdaki battaniyenin gülünü kullandım :p renk katsın diye; ayrıca resimlere kar efekti vererek de mevsimi vurgulamak istedim :)) nasıl olmuş :))


Bu güzel çantayı ve içindekileri Clinique' in YKM için özel olarak başlattığı kampanyadan satın aldım. Sadece YKM' lerde bu güzel sete 79 liraya sahip olabilirsiniz. Ben bu ürünlerin hiçbirini kullanmamıştım. Aslında Clinique' in makyaj ürünlerinden hiç kullanmamıştım, o yüzden bu seti kaçırmadım :)

İçindekiler:
 •Take The Day Off Göz Makyaj Temizleyicisi, 30 ml
• Superdefense SPF 25 Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi, 15 ml
• All About Eyes Göz Kremi, 7 ml
• Liquid Facial Soap Hassas Ciltlere Özel Temizleyici, 30 ml
• Blushing Blush Allık, 3,1 g    
• Long Last Glosswear SPF 15 Dudak Parlatıcısı, 2,3 ml
• Lash Doubling Çift Taraflı Maskara, 8 g
• Makyaj çantası



Bir önceki seti aldıktan sonra Clinique' in sitesinde bu sete rastladım. Ve bu ürünler benim olacak, vurucam kırbaçı dedim ;) Aslında gerçekte olan işyerinde boş bir an yakalayıp internette gezinirken bu seti gördüm, fiyatı uygun geldi, açıkçası çok da düşünmeden aldım :) pişman mısın derseniz değilim, hepsine bayıldım.

Bakalım içinde neler varmış:

  • Sınırlı Üretim 4'lü far- orijinal boy
  • High Impact Mascara Siyah 7 ml- orijinal boy
  • Sınırlı Üretim Quickliner for Eyes Intense 0,14 g Black Honey
  • Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Roundest Raspberry 3 g- orijinal boy
  • A Different Nail Enamel Oje 5 ml Cosmo Chic
  • All About Eyes 15 ml-orijinal boy
  • Pembe- Mor Kozmetik Çantası

Evet bayanlar yukarıda gördüğünüz ürünleri de Gratis' ten aldım. İçindekiler yukarıda görüldüğü gibi. Sanırım yoruldum biraz, tek tek yazamayacağım :)

Farkettiyseniz almış olduğum bütün ürünler çanta içinde. Tamam artık itiraf zamanı, aslında hepsinde ilk beni çeken tabiki çantalarıydı :) evet ben bir çanta, kutu, her türlü saklama kabı hastasıyım :)

Clinique' den almayı düşündüğüm bir set daha var, ondan sonra ancak bir kozmetik diyeti beni paklar sanırım :)

Öpüldünüz canlarım :)







9 Aralık 2013 Pazartesi

Papyon nerelerde? Neler yapıyor? Diyenler :)

Merhaba canlarım,

Son zamanlarda o kadar çok çalışıyorumki, neredeyse uyumaya zor vakit buluyorum. 

Erkek arkadaşımın kardeşi ve eşi burda olduğu için onlara vakit ayırmak da gerekiyor. Yani boş zamanlarımda da dinlenmeye vakit yok. Henüz aralık ayı olabilir ama benim şimdiden uzuuunnn bir tatile ihtiyacım var. 

Çarşamba günü annem ve babam gelecekler, yaklaşık bir ay kadar kalacaklar ve ben bayram edeceğim. Evde bir anne olması kadar başka güzel birşey bilmiyorum ben. Allah onları başımdan eksik etmesin. 

Ailemin yanımda olduğu süreçte çoğunlukla evde olacağım için bol bol paylaşımlar yapacağım inşallah ;) sizinle paylaşmak için biriktirdiğim o kadar çok şey var ki ;)

Bu arada yılbaşı çekilişi yapmazsam çatlarım, çok yakında yayında olacak :)

Hepinizi öptüm :*

2 Aralık 2013 Pazartesi

Ne Okudum-4: Simyacı - Paulo Coelho

Merhaba kuzular,

Uzun zamandır bu kitabı okumayı bitirememiştim ama sonunda bitirdim. 



Eminim ki birçoğunuz çoktan okudunuz bu kitabı. Ben hep erteledim, hep uzak durdum. Bu kadar çok beğenilen bir kitabı beğenmemekten korktum galiba. Nitekim korktuğumda başıma geldi. Ben bu kitabın yazımını, dilini (belki de çeviriden kaynaklı) hiç beğenmedim. Verilmek istenen mesaj çol güzel de olsa, anlatımın kötülüğü bu mesajı bile arka planda bırakmış bence.

Her sayfada en az 3 tane cümle bulabilirsiniz, hayatı değiştirecek cinsten. Parça parça bakıldığında çok güzel çıkarımlar yapılabilir ama bütünlük sağlayamadım ben bir türlü.

Bunlar benim düşüncelerim, sizler ne diyorsunuz?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...