28 Eylül 2013 Cumartesi

Yves Rocher Alışverişim- 1

Herkese merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde bahsettiğim göz altı kremi arayışım sırasında Yves Rocher' in internet sitesine yoluma düştü ve işte dayanamayıp aldıklarım:


Yves Rocher Purifying Shampoo: Yağlı saçlar için olan bu şampuanı şu an kullanıyorum ve çok da memnunun. Saçımı ağırlaştırmadan çok güzel temizliyor ve erken yağlanmayı da önlüyor. Şampuanı beğendiğim için yedeklemek için aldım.

Yves Rocher Hydra Vegetal Fresh Gel Undereye Bags: Gözaltı torbaları için nemlendirici bakım kremi. Bloglarda bu ürün hakkında iyi şeyler de okudum kötü şeylerde. Kendim deneyip göreyim dedim en iyisi. Fırsatım olunca ayrıntılı yazısını yazarım.

Yves Rocher Fresh Shower Gel: Aleo veralı duş jeli. Kokusunu beğendiğim için aldım. Tabi yves rocher' in ürünlerinin %99 organik olması da tercih sebebi oluyor.

Yves Rocher Pure System Blemish Corrector: Sivilce kurutucu ve kapatıcı bir ürün. Çok fazla sivilce sorunum olmuyor, sadece malum günlerde :) böyle zamanlarda bir kurtarıcım olsun istedim.

Ürünlerin altında görünen çanta Yves Rocher' in internet alışverişlerinde hediyesi. Hediye yazıyordu ama faturam geldiğinde 2.5 lira kesilmiş olduğunu gördüm. Ayrıca 3 tane de ürün örneği gönderiyorlar, toplam 5 seçenekten 3' ünü seçiyorsun. Ben 1 parfüm 2 krem örneği seçtim:)

Galiba artık kozmetik rejimine başlamam lazım, her tarafım oldu, hepsini bitirmem lazımmm :))

Sizler neler yapıyorsunuz? 

26 Eylül 2013 Perşembe

Dizi: Dexter bitti :(

Günaydınlar,

8 sezondur severek izlediğim Dexter dizisi malesef bu hafta son bölümünü yayınladı. Son sezon (8. sezon) biraz beklentilerin altında olsa da yine de merakla izlettirdi kendini.



Dexter izleyip, üzerine kritik yapmak isteyenler buyrun gelin :)

Son bölüm hakkında çok fazla bilgi vermek istemiyorum, henüz izlemeyenler olabilir diye. Ama diyebilirimki hiç ama hiç güzel olmadı :(

Evet bir diziyi daha bitirmiş bulunmaktayım, dizi önerilerinizi bekliyorum kızlar..

Öpüldünüz :)


Günün Ojesi-1


Merhabalar,

Bu aralar rengarenk ojelerle kafayı bozmuş durumdayım :) ama bugün tercih ettiğim oje çok sade ve bende tertemizlik hissi uyandırıyor :)

Ojenin fırçası geniş olduğu için sürmesi çok kolay, tek hareketle bütün tırnak boyanıyor. Çok beğenerek kullanıyorum. 





Sizler neler kullanıyorsunuz?


25 Eylül 2013 Çarşamba

Göz altı için kapatıcı önerisi olan var mı?

Selam kızlar,

Göz altı torbalanmaları ve çizgileri için kapatıcı önerisi istiyorum sizden, çok ciddi bir sorunum yok ama bu sabah aynada çizgiler gördüm canım sıkıldı :(

Geceleri kullandığınız ve önerdiğiniz göz altı kremleri varsa lütfen bana da önerin :(  Yaşım 29, artık başlamam lazım heralde :(

24 Eylül 2013 Salı

Bitenler #1

Okumaya bayıldığım bitenler yazılarından bir tane de ben yayınlayabilmek için bu ay var gücümle çalıştım :)) ve işte bitenler ve çöpe gidenler..

Bitenleri beğendiklerim, az beğendiklerim ve malesef kullanım süresi dolup ayrılmak zorunda olduklarım olarak üçe ayırdım.

Toplu halde bakmak istersek;

                 


Beğendiklerim ve elimdeki ürünler bitince bir daha bir daha alırım dediklerim :))

                 

Excipial Hydro: Bu ürünü ayak tırnaklarımdaki pütür pütür görüntüyü gidermesi için cilt doktoru vermişti. Ayak tırnaklarım için kullandım ve gerçekten faydasını gördüm. Daha sonra ürün hala bitmediği için vücut losyonu olarak kullandım. Ürün; su içinde yağ emülsiyonu. Cildimi çok güzel nemlendirdi, hiçbir şekilde yağlı bir his bırakmadı. Elimdeki ürünler bitince tekrar alacağım bir ürün.

Nivea SOS el kremi: Bu ürünü muhakkak hepimiz kullanmışızdır. Çantaya atmalık çok kullanışlı bir ürün, fazla söze gerek yok.

Şelale Aseton: Severek kullandım. Şimdi Parmex aseton aldım, sanırım bununla devam edeceğim, kokusu daha dayanılabilir.

Orkid günlük ped: Vazgeçilmezim ;)

Az beğendiklerim;

                         

Lancome Tonique Eclat: Temizlemesini beğendim, ama alkolü fazla geldi bana yüzümü çok hassaslaştırdı. Hem bu yüzden hem de fiyatı yüzünden bir daha almayacağım bir ürün. 

La Roche-Posay Effaclar Yüz temizleme jeli: Bu ürünü ilk aldığımda çok beğenmiştim, ama bir türlü bitmek bilmedi. Son 2 hafta artık temizlemiyormuş gibi geldi. Bir daha almam çok daha iyi ürünler var.

İpana 3 boyutlu beyazlık luxe: Dişlerimi gerçekten çok iyi beyazlattı. Ama diş hekimi olan bir arkadaşım bu tarz beyazlatıcı etkili diş macunlarının diş etlerine zarar verdiğini söyledi ve ben de diş etlerimde hassasiyet yaşadığım için bıraktım. Bir daha almam.

Çöpe gidenler;

                          

Flormar Quartz 005: Bu rengi çok seviyorum ama malesef tamamen kurumuş durumda. Zaten ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum :) bu durumda vedalaşmak en iyisi :)

Neutrogena dudak kremi: SPF 20 etkili bir dudak kremi. Çok başarılı bulduğum bir dudak kremi. Ama malesef kullanım süresi doldu.

Ben bu ay bunları bitirdim. Siz neler yaptınız, neler öneriyorsunuz?

Kendi kendime konuşuyorum :))

Beni dinleyen (okuyan daha doğru olacak :)) kimsecikler yok ama ben burda kendi kendime yazmaktan çok mutluyum, her saat başı girip bakıyorum kaç kişi bakmış diye :))

Bisikletle Boğaziçi Köprüsünden Geçtikkk!!!


Merhabalar,

22 Eylül Pazar günü bisikletle boğaziçi köprüsünden geçtikkk :)) evet beni biraz daha iyi tanımaya başlıyorsunuz, her türlü spora varım ben :)) bisiklet de en sevdiklerimden :)

Bisiklet turumuz İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi önünden başlayıp, Harem' de son buldu. Zaman zaman yağmur canımızı sıkmış olsa da yine de çok eğlenceli ve mükemmel bir etkinlikti..




Bisiklet severlerle bu tür etkinliklerde görüşmek dileğiyle..

23 Eylül 2013 Pazartesi

Gratis Alışverişim -2

Merhabalar,

İşyerime yakın bir yer Gratis açıldı, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)) ama gidip alışveriş yapmayı iyi bildim :))

Bakalım neler almışım :)


Resimdeki parlamalar için kusura bakmayın. Ürünleri hemen açıp kullanmaya çok heveslendiğim için ambalajları dağılmadan alelacele çektim fotoğrafı :)

Balm Shelter: Balm Shelter hakkında o kadar güzel yorumlar okudumki, benim niye yok diye uykularım kaçtı :) makyaj yapmaya yeni başlayan biri olarak tam bana göre bir ürün olduğunu düşünüyorum. Hem Spf 18, hem nemlendirici, hem de az da olsa kapatıcı özelliğe sahip. Kullandıktan sonra ayrıntılı yazısını yazmayı düşündüğüm ürünlerden.

Ecotools 6 parça yeni başlayanlar için fırça seti: evet yine okuduğum sayfalarca bilgilerden öğrendiğim şey makyajın olmazsa olmazı fırçalar. Yeni başladığım için alışma sürecimde fırçaya çok para vermek istemedim ve bunları aldım. Umarım memnun kalırım ve sizleri de bilgilendiririm..

Oil Control Tissue (Yağ Emici Mendil) : Bu ürünü Gratis' te her gördüğümde almak almamak arasında gidip geliyordum ve nihayet almaya karar verdim. İyiki almışım. Derhal bir tane kullandım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Eğer benim gibi çabuk yağlanan bir cilde sahipseniz çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir ürün olacak bu. Küçük mendilleri yüzünüze çok bastırmadan tampon yaparak uyguluyorsunuz ve sonuç mükemmel, anında parlamayan, mat bir görüntü elde ediyorsunuz. Daha ilk kullanımdan favori listeme girmiş bulunuyor.

Helen Harper günlük ped: bu ürünü yaptığım alışveriş sonucunda 2 liraya düştüğü için aldım, normalde hep Orkid' in günlük ped' ini kullanırım, denemek için fırsat oldu.

9 Eylül 2013 Pazartesi

Ne Okudum-1: Cehennem - Dan Brown



Dan Brown' dan sürekleyici, aksiyon dolu ve tabiki sanatsal bir kitap daha..






"Diz çök kutsal bilgeliğin yaldızlı mouseion' da ve kulağını yere daya, dinle suyun şırıltısını.
Batık sarayın derinliklerine in, orada, karanlığın içinde bekler khthonik canavar kan kırmızısı sularına gömülmüştür lagünün ki yansıtmaz yıldızları..."

Diğer Dan Brown kitaplarının çoğunda oldu gibi baş karakter çekici Robert Langdon. Ve tabiki Lamgdon' ı etkileyecek güzeller güzeli bir partner.

Kitap Langdon' ın, salgın bir hastalığı yaymak istediği düşünülen Genetik Mühendisi ve tanınmış bir transhümanist olan Bertrand Zobrist' in işaretlerini takip edip buna son vermeye çalışmasını sürükleyici bir dille anlatıyor. Bu yolda Sienna Brooks' ta (güzeller güzeli, sarışın doktor) Langdon' ın yanında.

Kitap uzunca bir süre  Floransa ve Venedik' te geçiyor. Daha önce Floransa ve Venedik' te bulunduğum için ilk kez bu kadar kitabın içine girebildim, tam anlamıyla ordaymış gibi hissettirdi tasvirler.

Türkiye' de kitabın tanıtımlarında Ayasofya ve Yerebatan Sarayı' nda geçtiği söyleniyor, ancak 84. Bölümden itibaren Türkiye anlatımları başlıyor ve buradaki tasvirler de oldukça etkileyici..

Henüz okumamış olanlar için daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama diğer Dan Brown kitaplarını okuyup beğenmiş olanların mutlaka okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum.



8 Eylül 2013 Pazar

Gratis Alışverişim-1


Uzun zamandır almak istediğim bazı ürünler vardı, bugüne kısmetmiş, ama malesef indirimi bekleyemedim ve evet biraz tuzlu oldu.




Benri makyaj temizleme pamuğu: Vazgeçilmez ürün, evde olsa da Gratis' e her girdiğimde muhakkak 1 tane daha alırım :) fiyatı: 3 tl

Put a Lid on İt far bazı: Bu ürünü bloglarda epeyce araştırdıktan sonra almaya karar verdim. Göz kapaklarım çabuk yağlandığı için far daha öğle olmadan öbek öbek bir alana toplanıyor ve çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor malesef. Umarım işe yarayacak. Kullandığımda ayrıca yazacağım :) fiyatı: 27 tl

Balm Jovi Far Paleti: bu ürünü de yine tavsiye üzerine almış bulunmaktayım. İçerdiği farlar ten ve göz rengime uygun diye düşünüyorum. Fiyatı: 60 tl (bu malesef biraz fazla geldi ama çok gaza gelmiştim :))

Derma Peel İpek Banyo Kesesi: Peeling yerine artık duş esnasında bu ipek keseyi kullanmayı düşünüyorum. Peeling' ler yüzümü tahriş ediyor artık. Kullanım sonrası öneriyi paylaşacağım. Fiyatı: 7 tl
( bu arada bu ürünü Gratis' ten aldıktan sonra Watsons' ta aynı ürünün iki tanesinin aynı fiyata satıldığını gördüm ve hemen oradan uzaklaştım :))

Emily koyu kahverengi göz kalemi: siyah kalem kullanmaktan sıkıldım için tamamen denemek için aldığım bir ürün. Fiyatı: 2 tl

Maybelline mascara: bu ürünü de o kadar alışverişim sonrası 9 liraya verdikleri için aldım. Mascara her zaman lazım mantığıyla yani :)

Ürünleri kullanıp tavsiye edebilecek duruma geldiğimde tekrar yazacağım. Para harcadım ve mutluyum :))



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...